Hitta utbildning | GRVUX

 

Missade du att ansöka till augustistarten eller kom inte in på den utbildning du vill läsa? Nu går det att ansöka till de utbildningar som fortfarande har tillgängliga platser i augustistarten. I samband med utbildningsstarten brukar det vara en del rörlighet på utbildningarna och det kan hända att fler utbildningar läggs ut för efteranmälan under de närmaste veckorna. Håll utkik i vår facebookgrupp och här på hemsidan för löpande information om detta.
 
Har du frågor om antagningen till en utbildning ber vi dig att vända dig till vuxenutbildningen i den kommun utbildningen i fråga anordnas. Kontakta gärna studie- och yrkesvägledare i din hemkommun för tips och råd om vilka utbildningar som skulle kunna vara aktuella för dig just nu och/eller framöver. Kontaktuppgifter kan du hitta under kontaktfliken här på sidan.

 
Gå gärna in för att gilla och följa GRvux på www.facebook.com/grvux. På så vis kan ni alltid ta del av de senaste nyheterna om de regionalt sökbara yrkesutbildningarna för vuxna i Göteborgsregionen.

Hitta utbildning